Deze 'Iron Man 2' blunder is wel echt lachwekkend slecht

Deze 'Iron Man 2' blunder is wel echt lachwekkend slecht

Tony Stark is een superheld maar dit is gewoon onmogelijk.

Het komt wel vaker voor dat regisseurs bloopers laten zitten in hun films. Of het nu gaat om Steven Spielbergs Jurassic Park of Christopher Nolans Batman Begins, het kan iedereen overkomen. De onderstaande fout is echter wel heel erg knullig.

Het gaat hier om Iron Man 2. Hier zit niet een maar twee wel grote fouten in. Op een gegeven moment neemt Black Widow/Natasha Romanoff het op tegen Happy Hogan in de bokstring. Laatstgenoemde denkt dat dit een makkie wordt maar wordt meteen op de grond gelegd.

Foutje
Happy wordt gespeeld door Jon Favreau en Black Widow natuurlijk door Scarlett Johansson, maar het is toch niet de actrice die hem naar de grond toewerkt. Het gaat hier om een stuntvrouw, en dat wordt ook duidelijk in het onderstaande filmpje vanaf 4:27. Maar dat is lang niet de grootste blooper.

Dat is toch wel de scène waarin Robert Downey Jr.'s Tony Stark naar zichzelf kijkt in de spiegel. Hij duwt zijn vinger in zijn mond, maar als je goed oplet zie je dat zijn spiegelbeeld dit eerder doet dan dan Stark zelf.

Blunder
Lucky Luke wordt de man genoemd die sneller schiet dan zijn schaduw, maar Starks weerspiegeling is dus sneller dan de echte Stark. Dit moment kan je hieronder terugkijken vanaf 4:42.



NieuwsFilm

meest populair