Nieuwe waanzinnige poster voor Christopher Nolans 'Oppenheimer'

Nieuwe waanzinnige poster voor Christopher Nolans 'Oppenheimer'

Cillian Murphy staat er weer fantastisch op

De langverwachte film Oppenheimer van Hollywoodregisseur Christopher Nolan komt met een prachtige nieuwe poster. Hoofdrolspeler Cillian Murphy staat er dan ook waanzinnig op.

Fans van de populaire regisseur staan met smart te wachten op de release van zijn nieuwste film. Deze nieuwe poster maakt het enthousiasme alleen maar groter en groter.

Vurige poster
Op het officiële instagramaccount van de film, is de nieuwe, gave poster te zien. Fans reageren dan ook zeer enthousiast op het bericht. "We gaan er klaar voor zitten" en "Echte cinema komt eraan" schrijven ze onder andere.

Het is inmiddels dan ook drie jaar sinds de vorige film van Nolan Tenet uitkwam. Deze scifi-thriller had wereldwijd een box office van maar liefst 365 miljoen dollar. Of Oppenheimer dezelfde getallen gaat bereiken, is nog maar de vraag.

Oppenheimer
Nolan's Oppenheimer vertelt het verhaal van de Amerikaanse wetenschapper J. Robert Oppenheimer. Oppenheimer staat in de geschiedenis ook wel bekend als 'de vader van de atoombom' omdat hij een grote rol speelde in Het Manhattan Project. Met deze operatie konden de Verenigde Staten tijdens de Tweede Wereldoorlog de atoombom creëren.

De cast van Oppenheimer bestaat uit grote namen als Cillian Murphy, Matt Damon, Robert Downey Jr., Florence Pugh en nog veel meer.

Bioscoop
Oppenheimer is vanaf 20 juli te zien in de bioscoop. Bekijk hieronder alvast de trailer:


NieuwsFilm

meest populair