'Superman: Legacy' is een "missie van God" voor 'Guardians'-regisseur James Gunn

'Superman: Legacy' is een "missie van God" voor 'Guardians'-regisseur James Gunn

Warner Bros. Discovery heeft al het vertrouwen erin

Nu Guardians of The Galaxy Vol. 3 eindelijk een release heeft gekregen, kan filmregisseur James Gunn zich volledig focussen op de toekomst van het DCU. Tijdens de presentatie van de kwartaalcijfers vertelt Warner Bros. Discovery-CEO David Zaslav dat de filmregisseur grote plannen heeft.

Vorig jaar werd James Gunn aangesteld als hoofdverantwoordelijke voor de ontwikkeling en toekomst van het DCU. De filmregisseur wist veel indruk te maken met zijn MCU-films en mag het nu ook proberen bij conculega DC-Comics.

Superman: Legacy
Naast het uitlijnen van de toekomstplannen van het DCU, zal James Gunn hoogstpersoonlijk verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van de nieuwe Superman-film, getiteld Superman: Legacy.

Onlangs gaf de Guardians of The Galaxy-regisseur al aan een heldere visie te hebben voor de nieuwe film, ook leverde hij al een eerste versie van het script aan. Volgens Warner Bros. Discovery-CEO David Zaslav gaat James Gunn veel impact hebben op het DCU.

Missie van God
"James Gunn en Peter zijn erg hard bezig met DC, dat ons als bedrijf alleen maar zal laten groeien. De eerste versie van het script ligt al op tafel. Gunn is op een missie van God", aldus Zaslav.



Het is duidelijk dat Warner Bros. Discovery erg veel vertrouwen heeft in het werk van James Gunn. Volgens Zaslav ziet de toekomst van het DCU er dan ook rooskleurig uit.

Casting
Het is vooralsnog onbekend wie het stokje van Henry Cavill zal overnemen als Superman. Vorig jaar werd bekend gemaakt dat Cavill terug zou keren als de geliefde superheld. Kort na de bekendmaking werd de verklaring echter weer ingetrokken, met frustratie van veel fans als gevolg.



Superman: Legacy heeft een geplande release op 11 juli 2025.

NieuwsFilm

meest populair