'Guardians of the Galaxy'-sterren straks ook te zien in 'Superman Legacy'

'Guardians of the Galaxy'-sterren straks ook te zien in 'Superman Legacy'

Wie gaan de overstap maken?

James Gunn is momenteel druk bezig met zijn nieuwe positie als CEO van DC Studios en het maken van zijn aanstaande Superman-film. Ook is net zijn laatste film voor Marvel Studios, Guardians of the Galaxy Vol. 3, uitgekomen. Nu heeft Gunn bevestigt dat acteurs uit Guardians ook in Superman: Legacy zitten.

Gunn heeft er een gewoonte fan gemaakt om nieuws over zijn DC-films zelf te bevestigen of te weerleggen op Twitter. Dit is nu weer het geval.

Welke acteurs?
Welke acteurs dan de overstap gaan maken van DC naar Marvel is nu natuurlijk de vraag. Wel heeft Gunn een aantal acteurs met wie hij bijna altijd samenwerkt voor zijn films. Denk hierbij aan Michael Rooker, Nathan Fillion en Sean Gunn. De kans is dus groot dat deze acteurs in Superman: Legacy zitten. Hoe groot hun rollen dan zijn, is weer een andere kwestie.

De ene keer hebben ze namelijk een kleine gastrol en de andere keer een van de hoofdrollen.

Superman
Hieronder zie je de interactie tussen Gunn en een fan waarin het nieuws werd bevestigd. "Zal een castlid voor Gotg in Superman Legacy zijn?", vraagt de fan. Gunn laat er geen gras over groeien en antwoordde gewoon "ja"


Guardians of the Galaxy Vol. 3 zie je nu in de bioscoop. Op Superman: Legacy moeten we nog wat langer wachten. Momenteel is het namelijk de bedoeling dat de film pas in juli 2025 uitkomt.

NieuwsFilm

meest populair