Wist jij dat deze bekende acteur een cameo heeft in 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'?

Wist jij dat deze bekende acteur een cameo heeft in 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'?

James Gunn laat zich erover uit op Twitter.

Guardians of the Galaxy Vol.3 draait vanaf nu in de bioscoop. In de nieuwste Marvel blockbuster zien we voor een allerlaatste keer de Guardians zoals wij ze kennen, maar is de cameo je van een andere bekende acteur ook opgevallen?

De hoofdrol is natuurlijk weer weggelegd voor Chris Pratt, die opnieuw in de huid kruipt van Peter Quill/Star Lord. Samen met zijn vrienden, de andere Guardians, komt hij weer voor een loodzware opdracht te staan.

Team
Dit is de laatste Guardians-film van regisseur James Gunn, die zich nu volledig zal focussen op zijn taken bij DC. Voordat hij zijn derde Guardians-film maakte, kwam hij eerst nog met The Suicide Squad.

Hierin was ook Pete Davidson te zien. Blijkbaar was de samenwerking goed bevallen, want de acteur was weer van de partij voor deze Guardians-film. Ondanks het feit dat het hier gaat om een kleine rol, is Gunn in zijn nopjes dat hij hem weer wist te strikken.

Tweet
Gunn deelt dit nieuws zelf op Twitter met het volgende bericht: "Ik heb mijn stem verleend aan de prachtige Lambshank. Ik ga haar hier niet laten zien, want ze is te mooi en ik wil niemand slecht laten voelen als ze zichzelf met haar vergelijken".

"Mijn vriend Pete is niet alleen in de film te horen, hij kwam zelfs naar ons toe in Atalanta en bleef de dag. Hij deed zich toen voor als Phlektik op de set". Om erachter te komen wie dit precies zijn moet je de derde Guardians-film kijken!

Bekijk het originele bericht met enkele foto's van de regisseur hieronder.



NieuwsFilm

meest populair