Nieuwe beelden 'Secret Invasion' nemen je mee in Nick Fury's leven

Nieuwe beelden 'Secret Invasion' nemen je mee in Nick Fury's leven

Neem een kijkje in de wereld van Nick Fury.

De eerstvolgende Marvel-serie Secret Invasion komt volgende maand alweer uit op Disney+. Nu heeft Marvel Entertainment een nieuwe featurette gedeeld voor de serie die een mooie blik achter de schermen biedt.

Het is inmiddels alweer vier jaar geleden dat we Samuel L. Jackson's Nick Fury in het MCU hebben gezien. Nu keert het geliefde personage eindelijk op terug in zijn eigen serie Secret Invasion.

Plot
In Secret Invasion hoort Nick Fury van een geheime invasie van de aarde door een factie van vormveranderende Skrulls. Fury voegt zich bij zijn bondgenoten, waaronder Everett Ross (Martin Freeman), Maria Hill (Cobie Smulders) en de Skrull Talos (Ben Mendelsohn), die een leven voor zichzelf op aarde heeft opgebouwd.

Samen racen ze tegen de klok om een dreigende Skrull-invasie tegen te houden en de mensheid te redden.

Behind the scenes
Hieronder bekijk je de desbetreffende featurette. Naast de eerder benoemde namen bestaat de cast bestaat verder uit Don Cheadle als James Rhodes, Emilia Clarke als G'iah, Olivia Colman als Sonya Falsworth en Kingsley Ben-Adir als Gravik.


Secret Invasion is vanaf 21 juni wekelijks te zien op Disney+. Na afloop van de serie hoeven fans niet lang te wachten op het volgende project met Samuel L. Jackson als Nick Fury. Hij is namelijk ook te zien in The Marvels. Deze film verschijnt op 8 november in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair