Michael J. Fox besloot te stoppen met acteren na het zien van deze Tarantino-film

Michael J. Fox besloot te stoppen met acteren na het zien van deze Tarantino-film

Een bepaalde scene maakte bij de acteur te veel los

Films kunnen naast puur vermaak ook verrijkend of leerzaam zijn. Voor andere mensen brengt een film juist bepaalde dingen weer in perspectief. Back to The Future-acteur Michael J. Fox onthulde onlangs dat een film van Quentin Tarantino zij ogen openden, waarna hij besloot definitief te stoppen met acteren.

Michael J. Fox heeft alles behalve een makkelijk leven achter de rug. De acteur werd na de Back To The Future-trilogie een wereldster, een Parkinson-diagnose in 1991 zette zijn leven echter op zijn kop. Toch besloot de acteur in 2020 pas definitief te stoppen met acteren.

Once Upon a Time in Hollywood
In een interview met Empire onthult de acteur dat een scène in Quentin Tarantino's Once Upon a Time in Hollywood erg confronterend was en ook een bepalende factor om te besluiten ermee te stoppen.

"Er is een scène waarin Leonardo DiCaprio's personage zijn tekst niet meer weet. Hij gaat terug naar de kleedkamer en schreeuwt naar zichzelf in de spiegel, het is pure waanzin", aldus de acteur.

Herkenbaar
Volgens Michael J. Fox was de desbetreffende scène erg herkenbaar. De acteur gaf ook toe last te hebben met het onthouden van zijn tekst op de set van The Good Fight, wat de scène van DiCaprio voor hem alleen maar moeilijker maakte om naar te kijken.



"Ik had ook dit moment waarop ik in de spiegel keek en dacht 'Ik weet mijn tekst gewoon niet meer'", vervolgt de acteur. Alhoewel zijn ziekte de reden is van zijn pensioen, geeft de acteur toe dat de scène uit de Tarantino-film zeker meebepalend is geweest.

NieuwsFilm

meest populair