Waarschijnlijk komt er helemaal geen 'John Wick: Chapter 5'

Waarschijnlijk komt er helemaal geen 'John Wick: Chapter 5'

Een vervolg lijkt zeer onwaarschijnlijk volgens de regisseur...

Kan je na de release van de epische John Wick: Chapter 4 niet wachten op meer in de reeks? Die toekomst lijkt even te wankelen als het aan de regisseur ligt. Een vijfde film over John Wick (Keanu Reeves) komt misschien helemaal niet meer!

Het succes van de John Wick-reeks belooft veel voor productiemaatschappij Lionsgate. Natuurlijk willen ze meer van de hit, maar dat zit volgens regisseur Chad Stahelski misschien niet in.

Einde aan gemaakt
"Ik zou het niet erg vinden om te doen", stelt Stahelski in een interview met The Direct. "We hebben alles in John Wick 4 gestopt en we hebben voor ons gevoel de cyclus voltooid. We hebben het gevoel dat we er een einde aan hebben gemaakt."

Voor degenen die het vierde deel hebben gezien - spoiler - is het misschien geen verrassing dat de franchise niet zomaar door zou kunnen gaan. Een vijfde film zónder de actieheld? Hoe moet dat eruit zien?

Niet in herhaling vallen
"Het is daarmee heel makkelijk om in herhaling te vallen", vertelt de regisseur. "De truc is hoe je repetitief bent met individualiteit." Een toekomst op de reguliere reeks (zonder spin-offs) is dus nog enorm onzeker.



NieuwsFilm

meest populair