Gerucht: Bradley Cooper zegt 'nee' tegen hoofdrol in nieuwe 'Superman'

Gerucht: Bradley Cooper zegt 'nee' tegen hoofdrol in nieuwe 'Superman'

Een interessant gerucht over de laatste ontwikkelingen bij DC Studios.

Regisseur James Gunn heeft Bradley Cooper benaderd voor een belangrijke rol in zijn DC-film Superman: Legacy. Volgens een primeurtjesjager heeft de acteur echter geen interesse.

Justin Kroll van industriesite Deadline meldde dit weekend op Twitter dat Gunn een van zijn Guardians of the Galaxy-sterren had gepeild voor de rol van superschurk Lex Luthor in de Superman-film die hij gaat maken.

Geen interesse
Dankzij de bekende 'scooper' @MyTimeToShineHello, die een vrij betrouwbare reputatie heeft, weten we inmiddels dat het om Bradley Cooper gaat. Een interessante keuze en geweldige acteur.

Toch is er direct slecht nieuws voor de DC-fans die Cooper graag in die rol hadden gezien: de acteur blijkt het aanbod van Gunn te hebben afgewezen.

Mogelijk heeft hij geen interesse in een nieuwe terugkerende rol in een grote franchise.



Stem
Cooper spreekt de stem in van Rocket Raccoon in het Marvel Cinematic Universe. Dit personage maakt onderdeel uit van de Guardians of the Galaxy en werd in de gelijknamige film van Gunn uit 2014 geïntroduceerd.

Het derde deel, dat nu in de bioscoop te zien is, draait grotendeels over de pratende, schietgrage wasbeer. De zeer lovend ontvangen film neemt namelijk een diepe duik in zijn achtergrond.

Nieuwe samenwerking
De samenwerking met Cooper is Gunn duidelijk goed bevallen. Dat geldt overigens ook voor alle andere castleden uit de Guardians-films, waaronder Chris Pratt (Star Lord) en Karen Gillan (Nebula).



Eerder liet Gunn dan ook al weten graag opnieuw samen te werken met deze sterren nu hij leidinggeeft de filmstudio van DC, verder bekend van helden als Batman en Wonder Woman.

NieuwsFilm

meest populair