Arnold Schwarzenegger loeiheet na cancelen vervolg op klassieker: "Hij heeft het verklo**"

Arnold Schwarzenegger loeiheet na cancelen vervolg op klassieker: "Hij heeft het verklo**"

De spierbundel kon het goed vinden met Ivan Reitman maar minder met zoon Jason.

Arnold Schwarzenegger heeft al heel wat blockbusters en grote films gemaakt. Een van zijn bekendere werken is Twins, maar helaas zal het nooit van een vervolg komen. Hier laat Schwarzenegger zich nu over uit en het is duidelijk te merken dat dit hem behoorlijk irriteert.

Schwazenegger was in Twins te zien naast Danny DeVito. De regie lag in de handen van Ivan Reitman, maar hij overleed in 2022 terwijl hij al bezig was met het script van een vervolg. Heel erg gek is dit niet.

Toch niet?
De komedie kwam in 1988 uit en was een groot succes. De film had een budget van slechts 18 miljoen dollar maar bracht wereldwijd maar liefst meer dan 200 miljoen dollar op. Een grote hit dus, dus wel te begrijpen dat er vraag was naar meer.

Het vervolg op Twins zou naar verluidt Triplets heten. De derde broer zou niemand minder zijn dan Eddie Murphy. Dit mag dan wel leuk klinken, blijkbaar had de zoon van Ivan Reitman, Jason, hier geen zin in. Hij zou er dan ook voor gezorgd hebben dat het er niet meer van komt.

Schuld
Tijdens een recent interview met The Hollywood Reporter laat Schwarzenegger zich erover uit: "Jason Reitman heeft het verkl**t! Hij heeft het project gewoon stopgezet toen zijn vader overleed, dat terwijl zijn vader het maar wat graag wilde doen".

"Hij was niet de enige. Ik wilde het doen, Danny wilde het doen en de financiering was ook al rond. Toen Ivan overleed zei Jason: "Ik vond het idee nooit leuk" en zette het allemaal stop. Om het enigszins 'goed te maken' maar ik nu een andere film met Danny, want wij wilden nog maar wat graag samen iets doen".

Harde woorden
Het is toch wel tamelijk opvallend dat Schwarzenegger geen blad voor de mond neemt. Normaal gesproken zijn zijn interviews positief en optimistisch, maar blijkbaar zit dit hem toch behoorlijk dwars. Bekijk hieronder nog eens de trailer van Twins.



NieuwsFilm

meest populair