3 dikke aanraders die nu gewoon op Prime Video staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Prime Video staan

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

Air (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ben Affleck | Cast: Matt Damon, Viola Davis, Jason Bateman, e.a. | Kijk direct
Sonny Vaccaro is de marketingbaas van Nike. Met het bedrijf gaat het niet heel goed: de schoenenmaker is toe aan een klapper. Vaccaro bedenkt een riskant plan: een sponsordeal sluiten met de onlangs doorgebroken sterbasketbalspeler Michael Jordan. Ondanks enig tegenstribbelen, komt de deal er uiteindelijk. Een gouden zet, want de samenwerking wordt een groot succes.



Lady Bird (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Greta Gerwig | Cast: Saoirse Ronan, Laurie Metcalf, Timothée Chalamet, e.a. | Kijk direct
Christine, die zichzelf Lady Bird noemt, is een ongemakkelijke puber die binnenkort eindexamen doet. Ze kan niet wachten om te mogen studeren. Het liefst in New York. Het benodigde geld hebben haar ouders echter niet. Haar vader is werkloos, haar moeder hijgt behoorlijk in haar nek. Ze besluit daarom zelf maar haar droom waar te maken.



Moonlight (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Barry Jenkins | Cast: Ashton Sanders, Mahershala Ali, Naomie Harris, e.a. | Kijk direct
Chiron, een homoseksuele Afro-Amerikaanse jongen, groeit op in een van de ruigste buurten van Miami. Zijn moeder is aan crack verslaafd, en zijn enige rolmodel is een drugsdealer. In verschillende fasen van zijn leven probeert Chiron zichzelf en zijn plaats op de wereld te ontdekken.



NieuwsFilm

meest populair