Deze 3 films op Netflix zijn absoluut de moeite waard

Films om even bij stil te staan.


Er staan opvallend veel dramafilms op Netflix. Soms bar slecht, soms best oké en soms erg goed! Hieronder drie prachtige dramafilms die je op de streamingdienst vindt.

The Trial of the Chicago 7

Regie: Aaron Sorkin | Hoofdrollen: Michael Keaton, Joseph Gordon-Levitt, Eddie Redmayne, Sacha Baron Cohen | Kijk nuIn 1968 verdeelt de Vietnamoorlog de Amerikaanse bevolking tot op het bot. Tijdens een anti-oorlog demonstratie in Chicago breken grote rellen uit en worden vele demonstranten gearresteerd. Nadat de rook is opgetrokken, worden zeven betogers door de Amerikaanse staat aangeklaagd voor samenzwering en rebellie. Zijn zij schuldig of is demonstreren tegen de overheid een mensenrecht?

Trial by Fire

Regie: Edward Zwick | Hoofdrollen: Jack O'Connell, Laura Dern, Emily Meade | Kijk nuNa een brand wordt een man ten onrechte veroordeeld voor de moord op zijn kinderen. Een vrouw die een nauwe band met hem opbouwt, probeert zijn onschuld te bewijzen.

Joe Bell

Regie: Reinaldo Marcus Green | Hoofdrollen: Mark Wahlberg, Gary Sinise, Connie Britton | Kijk nuJoe Bell vertelt het intieme en emotionele waargebeurde verhaal van een vader uit Oregon (Wahlberg) die een ode brengt aan zijn homoseksuele tienerzoon Jadin (Miller). Hij begint aan een zelfreflecterende wandeling door Amerika om zijn har te luchten aan de inwoners in het binnenland en over de angstaanjagende gevolgen van pesten.

NieuwsFilm

meest populair