3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.


Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

The Black Phone (2022)
Regie: Scott Derrickson | Cast: Ethan Hawke, Mason Thames, Madeleine McGraw, e.a. | Te zien op: SkyShowtime
De dertienjarige Finney Shaw wordt op een dag ontvoerd door een sadistische moordenaar met een angstaanjagend masker en opgesloten in een geluidsdichte kelder. Aan de muur blijkt een oude telefoon te hangen waarmee hij de eerdere slachtoffers kan horen. Samen doen ze er alles aan om Finney deze hel te laten overleven.Wonder Woman (2017)
Regie: Patty Jenkins | Cast: Gal Gadot, Chris Pine, David Thewlis, e.a. | Te zien op: HBO Max
Wanneer de Britse piloot Steve Trevor met zijn vliegtuigje neerstort voor de kust van Themyscira, het van de buitenwereld afgeschermde Amazonen-eiland, leert Wonder Woman over een oorlog in de mensenwereld die miljoenen levens dreigt te vernietigen. De heldin besluit met Trevor mee te gaan om in te grijpen. Hierbij ontdekt zij haar ware krachten.Gothika (2003)
Regie: Mathieu Kassovitz | Cast: Halle Berry, Robert Downey Jr., Charles S. Dutton, e.a. | Te zien op: Netflix
Miranda Grey werkt als psychiater in een vrouwengevangenis. Wanneer een van haar patiëntes vertelt dat ze 's nachts in haar cel door de duivel wordt bezocht, doet ze dat af als onzin. Dan wordt ze op een dag na een auto-ongeluk zelf wakker als patiënte op haar eigen werk. Ze wordt beschuldigd van moord, maar herinnert zich niets. Grey probeert alles om haar onschuld te bewijzen en herinneren terug te krijgen.NieuwsFilm