'Indiana Jones 5' hint naar wie de lasso van Harrison Ford mogelijk overneemt

'Indiana Jones 5' hint naar wie de lasso van Harrison Ford mogelijk overneemt

Maar of iedereen hier nu even blij van wordt...

Mocht je de nieuwste Indiana Jones-film, genaamd The Dial of Destiny, nog niet gezien hebben, dan is het misschien maar beter om dit artikel te vermijden. Onder de trailer volgen namelijk SPOILERS!



De film kende nog niet zo heel lang geleden zijn première tijdens het Cannes Film Festival. Daar kreeg de blockbuster een daverend applaus en een staande ovatie. Dit werd hoofdrolspeler Harrison Ford allemaal iets teveel. Hij moest dan ook enkele traantjes wegpikken.

Einde
Ford is vandaag de dag ook alweer 80 jaar oud en zal dan ook niet terugkeren als de geliefde Indy. Op het einde van de film geeft hij het stokje (of beter gezegd zijn fedora en zweep) dan ook over aan Helena Shaw, gespeeld door Phoebe-Waller Bridge.

Het lijkt er dus op dat de actrice, eveneens bekend van Fleabag, Ford zal gaan vervangen. Laatstgenoemde keert niet terug. Shaw, de dochter van Basil Shaw, lijkt dus de nieuwe heldin van de franchise te worden, maar de vraag is of iedereen hierop zit te wachten...

Toekomst
Ford kan natuurlijk niet eeuwig doorgaan als Indy, maar hij is natuurlijk wel Indiana Jones. Om hem nu te vervangen door Bridge, terwijl de vijfde film niet erg goed onthaald wordt door filmcritici, is misschien niet de beste keuze die Disney kan maken. Tijd zal zeggen of het hier daadwerkelijk van gaat komen.

NieuwsFilm

meest populair