In deze film wist Uma Thurman een schot in het hoofd te overleven

Haar personage in deze film deed het onmogelijke.


Als iemand de naam Uma Thurman zegt, denken de meeste mensen vaak meteen aan twee van haar rollen: The Bride van de Kill Bill-films of Mia uit Pulp Fiction. Éen van deze personages deed het onmogelijke; een schot in het hoofd overleven.

Beatrix Kiddo kreeg haar bijnaam "The Bride" natuurlijk niet zomaar. Tijdens haar huwelijksceremonie kwam ze er op brute wijze achter dat haar moordlustige verleden haar voor altijd zou achtervolgen.

Bruiloft
Toen Beatrix erachter kwam dat ze zwanger was, besloot ze de "Deadly Viper Assasination Squad" onder leiding van Bill (David Carradine) te verlaten en een normaal leven te leiden in El Paso, Texas. Al gauw ontmoette ze een jongen genaamd Tommy en werden de twee verliefd.

Het leven van Beatrice was beter dan ooit tevoren; de bruiloft met Tommy was aanstaande en ze was zwanger. Dit bleek uiteindelijk allemaal te mooi om waar te zijn. Haar voormalige baas Bill en collega's kwamen onuitgenodigd de bruiloft bijwonen. De groep slacht iedere aanwezige bij de bruiloft af, waaronder Tommy.

Coma
Uiteindelijk blijft Beatrix als enige over op haar bruiloft. De leden van de 'Assasination Squad' slaan haar een voor een in elkaar. Bill maakte de daad af en schoot Beatrix door haar hoofd. Hij was namelijk achter de echte reden gekomen dat Beatrix de squad had verlaten; ze was zwanger van hem.


Beatrix bleek niet op slag dood en spendeert vier jaar in coma. Bill besluit om haar in coma te laten en niet alsnog te vermoorden, omdat ze een ergere dood zou verdienen.

Wakker
Uiteindelijk ontwaakt Beatrix uit haar coma nadat ze gestoken wordt door een mug. Tot haar verbazing is ze niet meer zwanger en heeft ze nu een metalen plaat in haar hoofd. Ook bleek een personeelslid van het ziekenhuis haar te hebben verkracht terwijl ze in coma lag en op het punt stond iemand anders het te laten doen.


Beatrix doet nog even alsof ze in coma ligt, maar grijpt snel haar kans en vermoordt de mannen.

NieuwsFilm