3 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

Deze spannende films kijk je op streaming.


Op de verschillende streamingdiensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie thrillers voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Nocturnal Animals (2016)
Regie: Tom Ford | Cast: Amy Adams, Jake Gyllenhaal, Armie Hammer, e.a. | Te zien op: Prime Video / SkyShowtime
Susan, een succesvolle, maar ongelukkige kunsthandelaar ontvangt op een dag een pakketje met daarin een boek. Het blijkt van haar ex-man Edward te zijn, van wie twintig jaar geleden gescheiden is. Als Susan de roman, die gaat over een uit de hand gelopen gezinsvakantie, begint te lezen, komen al snel de nodige traumatische herinneringen bij haar boven drijven.Tenet (2020)
Regie: Christopher Nolan | Cast: John David Washington, Robert Pattinson, Kenneth Branagh, e.a. | Te zien op: HBO Max
Een Amerikaans geheim agent wordt belast met het voorkomen van een nieuwe wereldoorlog. Samen met Neil, een andere topagent, moet hij daarvoor achter een Russische wapenhandelaar aan. De twee maken, bewapend met een belangrijk sleutelwoord, een reis door een schemerwereld van internationale spionage die zich afspeelt buiten de bestaande tijdstromen.Promising Young Woman (2020)
Regie: Emerald Fennell | Cast: Carey Mulligan, Bo Burnham, Alison Brie, e.a. | Te zien op: Prime Video
Casie had een veelbelovende toekomst tot een mysterieus incident haar leven omgooide. Sindsdien is niets in haar leven nog wat het lijkt en leidt ze een dubbelleven. Overdag is ze een charismatische, veelbelovende jonge vrouw, 's nachts struint ze elke nachtclub af waar ze zich dronken voordoet om zich om te laten oppikken door zogenaamd bezorgde mannen.NieuwsFilm