Keanu Reeves valt 10 uur lang van de trap in 'John Wick: Chapter 4'

Keanu Reeves valt 10 uur lang van de trap in 'John Wick: Chapter 4'

De trap van de Sacré Coeur heeft veel trappen, maar zoveel.

Mocht je John Wick: Chapter 4 in de bioscoop hebben gezien, dan viel je waarschijnlijk op dat de actieheld overstapte van de ene vechtscène naar de andere. Richting het einde zien we hem ook losgaan op de trap van de Sacré Coeur. Mogelijke SPOILERS.

Die scène is misschien wel het hoogtepunt van het vierde avontuur van John Wick van Keanu Reeves. Al ergens beneden aan de trap dachten waarschijnlijk vele kijkers: 'als ie straks maar niet naar beneden valt'.

Sacré Coeur
En dat gebeurde uiteindelijk toch en die keuze kan gezien worden als de bevestiging dat deze John Wick-film echt alles uit de kast heeft gehaald. Want hoe overtref je nog zo'n scène zonder weggezet te worden als een halve Fast & Furious-film?

Lionsgate Movies weet dat klaarblijkelijk ook en zette een vermakelijke "verlengde" clip uit de film van regisseur Chad Stahelski online. Je ziet Wick ruim 10 uur lang van de trap van de Sacré Coeur vallen.

Oneindige trap
De film draait nog altijd in de Nederlandse bioscopen en staat wereldwijd op een opbrengst van $428 miljoen en dat is slechts $50 miljoen minder dan de eindscore van de Marvel-film Ant-Man and the Wasp: Quantumania ($476 miljoen).


Vanaf 22 juni kun je John Wick: Chapter 4 kopen op UHD, Blu-ray en Dvd en zal ongetwijfeld al een x aantal dagen beschikbaar zijn op Video on demand.

NieuwsFilm

meest populair