Netflix Originals: dit zijn 5 bikkelharde actiefilms van Netflix zelf

Netflix Originals: dit zijn 5 bikkelharde actiefilms van Netflix zelf

5 topfilms om nu te kijken.

Netflix heeft inmiddels flink wat eigen producties uitgebracht. Hieronder lees je over 5 actiefilms van Netflix zelf die zeker de moeite waard zijn.

Extraction
Tyler Rake (Chris Hemsworth), een onverschrokken huursoldaat op de zwarte markt, begint aan de meest dodelijke ontsnapping uit zijn carrière wanneer hij wordt opgeroepen om de ontvoerde zoon van een gevangengenomen internationale misdaadbaas te redden. Met een vervolg op komst, is het de ideale tijd om deze topfilm nog eens te kijken.



The Old Guard
Charlize Theron schittert in de hoofdrol van deze keiharde actiefilm. Het volgt een geheim team van onsterfelijke huurlingen die plotseling worden ontmaskerd en moeten vechten om hun identiteit geheim te houden, net als een onverwacht nieuw lid wordt ontdekt.



The Mother
The Mother is de nieuwste actiefilm die Netflix helemaal overneemt. Na jaren van onderduik in de wildernis van Alaska keert een dodelijke huurmoordenaar (Jennifer Lopez) terug om haar dochter te redden.



The Gray Man
Wanneer de meest bekwame agent van de CIA (Ryan Gosling), wiens ware identiteit bij niemand bekend is, per ongeluk duistere bureaugeheimen ontdekt, zet een psychopathische ex-collega (Chris Evans) een premie op zijn hoofd, waardoor een wereldwijde klopjacht door internationale huurmoordenaars op gang komt.



Kate
Nadat ze is vergiftigd, heeft een meedogenloze moordenaar minder dan één dag om wraak te nemen op haar vijanden en vormt daarbij een onverwachte band met de dochter van een van haar voormalige slachtoffers.



NieuwsFilm

meest populair