3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.


Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Shazam! Fury of the Gods (2023)
Regie: David F. Sandberg | Cast: Zachary Levi, Rachel Zegler, Asher Angel, e.a. | Te zien op: HBO Max
De tiener Billy Batson verwierf krachten van een oeroude tovenaar waarmee hij in een volwassen superheld kan veranderen. Inmiddels hebben alle andere kinderen uit zijn pleeggezin ook superkrachten. Dit tot grote ergernis van de Dochters van Atlas, drie oude goden die deze krachten willen hebben. Daarvoor komt het nogal gewelddadige drietal naar de aarde. Aan Billy en zijn familie om hen te stoppen.The VVitch (2015)
Regie: Robert Eggers | Cast: Anya Taylor-Joy, Ralph Ineson, Kate Dickie, e.a. | Te zien op: Prime Video / SkyShowtime
New England, omstreeks 1630. Een strenggelovige vader en zijn gezin zien zich genoodzaakt om hun intrek te nemen in een kleine boerderij aan de rand van een duister woud. Daar slaat al snel de paranoia toe als de maïsoogst mislukt en hun baby spoorloos verdwijnt. De familieleden beginnen elkaar te wantrouwen en vermoeden dat er hekserij in het spel is.The Breakfast Club (1985)
Regie: John Hughes | Cast: Emilio Estevez, Anthony Michael Hall, Molly Ringwald, e.a. | Te zien op: Netflix / SkyShowtime
Vijf totaal verschillende Amerikaanse tieners - een atleet, outcast, sportman, nerd en populair meisje - moeten om uiteenlopende redenen zaterdagochtend nablijven op school. De tieners hebben op het eerste gezicht weinig met elkaar gemeen, maar in het afgesloten straflokaal komen ze gezamenlijk tot nieuwe inzichten over zichzelf. De overeenkomsten tussen het vijftal blijken groter te zijn dan verwacht.NieuwsFilm