Door een flinke rukwind laat Jessica Simpson opeens heel wat lichaam zien

Een ongelukje waar de fotografen snel het meeste van maken.

Door redactie
Actrices en modellen duiken wel vaker op op grote evenementen en rode lopers in peperdure outfits en mooie jurken, maar toch gaat er soms ook wel eens iets fout en laten ze iets meer zien dan gewild. Hier weet Jessica Simpson alles vanaf.

De laatste tijd komen er wel vaker artikelen langs op FilmTotaal over actrices die vanwege 'kledingbloopers' iets teveel lichaam laten zien. Zo hing Cara Delevingne te ver voorover in een kort jurkje, kende Emma Watson niet een maar twee problemen met een te losse jurk en had Jennifer Lawrence ook moeite met haar kleedje aan te houden.

Simpson
Simpson, voornamelijk bekend als zangeres, maar ook actief als actrice (denk bijvoorbeeld maar aan The Dukes of Hazzard en Employee of the Month). Niet zo heel gek dus, dat de ster voor de nodige feestjes wordt uitgenodigd.

In 2008 was Simpson ook aanwezig op een groot evenement, namelijk het Good Morning America concert op de New York Times Square. Er was die dag wel echter behoorlijk veel wind en de zangeres had nu niet echt bepaald gekozen voor de beste outfit voor die dag...

Foto
Vanwege de nodige rukwinden werd het kleedje van Simpson behoorlijk hoog de lucht ingetrokken, waardoor zij iets meer liet zien dan de bedoeling was. Door de wind gaat haar jurkje namelijk flink naar boven, waardoor haar achterwerk goed zichtbaar is op de volgende foto.

NieuwsFilm