De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Prey for the Devil (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Daniel Stamm | Cast: Jacqueline Byers, Colin Salmon, Christian Navarro, e.a. | Kijk direct
Zuster Ann is een jonge, toegewijde non. Tegen alle gebruiken in oefent ze met de steun van haar mentor om de eerste vrouwelijke exorcist te worden. Haar verlangen om zichzelf te bewijzen neemt een persoonlijke wending wanneer ze een kind probeert te redden. Deze blijkt bezeten te zijn door een demonische kracht uit haar eigen verleden.The Year I Started Masturbating (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Erika Wasserman | Cast: Katia Winter, Jesper Zuschlag, Henrik Dorsin, e.a. | Kijk direct
Hanna is een echte carrièrevrouw. Nu wil ze graag nog een kind voordat het te laat is. Wanneer ze echter vlak voor haar veertigste verjaardag wordt gedumpt door haar vriend, stort haar wereld volledig in. Door deze situatie wordt Hanna gedwongen om haar chaotische leven opnieuw te evalueren. Al snel heeft ze door dat misschien op de verkeerde dingen is gefocust.


 
Kapsalon Romy (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mischa Kamp | Cast: Vita Heijmen, Beppie Melissen, Noortje Herlaar, e.a. | Kijk direct
De tienjarige Romy moet na de scheiding van een ouders een aantal dagen per week naar haar oma Stine, die een kapsalon runt. Dat vindt ze niet heel leuk. Langzaam ontdekt Romy dat haar oma een geheim heeft: ze is eigenlijk heel vergeetachtig. De twee beginnen steeds meer voor elkaar te zorgen. Ondertussen blaast Romy met haar aanstekelijke charme de kapsalon nieuw leven in.NieuwsFilm

meest populair