Joey King zag bizarre dingen bij filmen horrorfilm: "Spontaan blauwe plekken"

Meer mensen maakten vreemde dingen mee op de set


In 2013 kwam het eerste deel van de horrorfilm The Conjuring uit. De film draaide om paranormale verschijnselen. Het gekke was dat verschillende mensen ook in het echt onverklaarbare dingen mee maakten op de filmset.

De actrice Joey King uit films als In Between en Bullet Train was destijds 12 jaar. Ook zij maakte iets raars mee. Zo bizar, dat zij bij interviews nog steeds moeite heeft om het te bevatten.

Het was intens
De ster vertelt hier in dit artikel van People aan Drew Barrymore: "Het was heel intens. Op de set gebeurden vreemde dingen samen met dat de film gewoon eng was. Ik had spontaan blauwe plekken. Precies zoals in de film gebeurde."

Ze vervolgt: "Ik bleek een zeldzame ziekte te hebben, waarbij ik bijna geen rode bloedcellen meer in mijn lijf had. Twee keer per dag moest ik naar het ziekenhuis om bloed te laten prikken voor het geval ik een bloedtransfusie nodig had."

Ziekte verdween spontaan
Joey besluit met: "Toen ik eenmaal klaar was met de filmopnamen, verdween die enge ziekte spontaan. Weer thuis had ik nergens last van. Ik word nog naar als ik eraan denk."

In onderstaand YouTube-video van Howard Stern vertelt Joey meer.NieuwsFilm