Jason Mamoa heeft een identiteitscrisis in hilarische reclamevideo

De acteur gooit niet alleen zijn vleugels, maar ook zijn charmes in de strijd


Jason Momoa wordt door vele superheldenfans bestempeld als de enige echte Aquaman, maar de acteur lijkt zichzelf als een hele andere superheld te zien.

In een hilarische reclamevideo van Yas Island zien we de acteur in een heel ander kostuum tevoorschijn komen, namelijk die van Justice League-teamgenoot Batman.

"Heeft Aquaman vleugels?"
"Kijk naar mijn puntige oren en naar mijn vleugels, ik ben Batman," aldus Momoa. Maar tot zijn grote frustratie blijft iedereen hem steeds maar weer 'Aquaman' en 'Jason Momoa' noemen.

Het pretpark Yas Island deelt de video van een verklede Momoa om de Warner Bros. World van het park te promoten.

Charme en humor

En met de charmes van de acteur en de hashtag #LiveItUpLikeMomoa lijkt dit een geslaagde reclame.

Bekijk de video hier.

De acteur incl. zijn charme is nu te zien in de bioscoop in Fast X. Deze keer niet als superheld, maar juist als superschurk, Dante Reyes. Reyes is uit op wraak en zet alles op alles om de familie van Dominic Toretto te verwoesten.

Uitblinker
Ondanks dat de film nog maar een weekje in de bioscoop draait, noemen fans Momoa nu al de overduidelijke uitblinker van Fast X. Lees hier meer hierover.Zoals te zien in de video hierboven is niet alleen het publiek onder de indruk van de charismatische acteur. De cast van Fast X heeft ook een speciaal plekje in hun hart voor Momoa.

NieuwsFilm