De soundtrack voor 'Barbie' belooft een "pop"-nummer van Ryan Gosling

Barbie's krant barstensvol met artiesten


Barbie: The Album en Rolling Stone kondigden vandaag eindelijk de artiesten aan die te horen zijn op de soundtrack van Barbie en een datum wanneer de soundtrack verkrijgbaar is.

Op de Barbie-soundtrack zullen artiesten zoals o.a. Lizzo, Nicki Minaj, HAIM,Charli XCX, Ice Spice, Dua Lipa, Tame Impala en The Kid LAROI vocaal schitteren. Mark Ronson is uitvoerend producent.

Sterren van de hemel zingen
Ook Ryan Gosling, die Ken speelt in de film, heeft een plekje gekregen op de soundtrack. Dat de acteur een muzikaal talent is hebben we al eerder mogen horen in Blue Valentine, The Place Beyond the Pines en natuurlijk La La Land, waarin Gosling samen met Emma Stone de sterren van de hemel zong.Muzikaal voorproefje
In de trailer van Barbie krijgen we al een voorproefje van het nummer 'Dance The Night' gezongen door Dua Lipa. Ook horen we o.a. een bekend nummer uit 1969 in de trailer namelijk Cass Elliots 'Make Your Own Kind of Music,' maar het is nog niet bekend of dit nummer ook in de film te horen gaat zijn.Op het einde van de trailer horen we 'Barbie World', gezongen door Nicki Minaj, Ice Spice & Aqua. Mocht je na het zien van deze trailer nog niet weten over wie de film gaat? "Het is Barbie b***, als je nog twijfelt," legt het nummer je dan uit.

Nog meer Barbies en Kens
De aankondiging van plaagt dat er meer Barbies en Kens zullen worden aangekondigd, dus het is nog even wachten om te zien wie allemaal te horen zijn op 21 juli, wanneer het volledige album uitkomt.Barbie stapt vanaf 19 juli met haar hakjes of sandalen de bioscopen in.

NieuwsFilm