Gezicht van Salma Hayek steeds minder herkenbaar: "mucho botox"

De actrice lijkt niet bang te zijn voor een fillertje

Door redactie
Dat Hollywood niet alleen draait om acteertalent maar ook om glitter, glamour en beauty, is natuurlijk oud nieuws. Het is dan ook niet zo gek dat acteurs en actrices er alles aan doen om hun jeugdige schoonheid te behouden. Ook actrice Salma Hayek lijkt niet schuw voor een beetje 'verjongende' plastische chirurgie.

In een nieuw Instagrambericht plaatst de inmiddels 56-jarige actrice een lading foto's waarin ze haar leeftijd flink verbloemt.

Niet bang voor botox
Hoewel Salma er zonder discussie prachtig uitziet op de foto's, wordt het onderwerp van plastische chirurgie massaal aangestipt in de reacties. "Mucho Botox" en "Waarom al deze filters?" luidt het commentaar.

Op een natuurlijke wijze oud worden, lijkt er voor Hollywood-actrices als Salma Hayek niet in te zitten. De actrice speelde eerder dit jaar ook nog de rol van de verleidelijke Maxandra in de sexy dramafilm Magic Mike's Last Dance.

Valt nog steeds in de smaak
Ook krijgt Salma nog genoeg positieve reacties op Instagram. Zo reageert actrice Vanessa Hudgens met "zo zo zo prachtig" en schrijven fans onder andere "Wow!" en "Perfect".


NieuwsFilm