Deze actrice speelt Kitana in 'Mortal Kombat 2'

De film cast een iconisch personage.


Afgelopen week werd al bekend dat Tati Gabrielle de rol van Jade gaat vertolken in Mortal Kombat 2, het vervolg op de succesvolle reboot uit 2021. De cast blijft maar verder groeien; The Hollywood Reporter meldt namelijk dat er nog een iconisch personage is gecast.

Aangezien Jade de handlangster is van het personage Kitana, werd al snel de conclusie getrokken dat de keizerin van Outworld ook haar opwachting zou maken in het tweede deel.

Adeline Rudolph
The Hollywood Reporter meldt dat Adeline Rudolph officieel is gecast als Kitana. De actrice maakte in 2018 haar acteerdebuut in de Netflix-serie Chilling Adventures of Sabrina. Sindsdien heeft ze rollen gehad in Resident Evil (2022) en Riverdale.

Rudolph maakt nu dus de overstap naar films. Ze heeft naast Mortal Kombat 2 ook een hoofdrol te pakken in de aanstaande Hellboy-reboot The Crooked Man.

Prominent
Kitana maakte haar debuut in het tweede Mortal Kombat-spel uit 1993. Sindsdien is ze in elk spel een speelbaar personage geweest en heeft ze een grote rol in het verhaal.


Ze is de stiefdochter van de grote vijand Shao Kahn, de keizer van Outworld. Ze neemt zelfs de titel van haar stiefvader over in later spellen. We zullen ongetwijfeld snel te horen krijgen wie de rol van Shao Kahn op zich neemt.

NieuwsFilm