Groot drama ontvouwt zich voor het Marvel Cinematic Universe

Veel films en series worden nagenoeg zeker uitgesteld.


Nadat de coronacrisis al behoorlijk wat roet in het eten gooide voor het Marvel Cinematic Universe blijkt er nu een volgende situatie te ontstaan waardoor de succesvolle formule opnieuw door elkaar wordt geschud.

Recent werd al duidelijk dat Marvel Studios nagenoeg zeker een nieuwe acteur moeten vinden voor de rol van de grote slechterik Kang (Jonathan Majors) en nu zorgt een ingrijpende staking in Hollywood voor steeds meer problemen.

Uitstel films en series
Marvel heeft voor de komende jaren vele films en series in de maak. De staking onder schrijvers heeft nu een enorme impact. Steeds meer producties vallen stil.

Eerder werd al duidelijk dat de film Blade opnieuw tegen uitstel gaat aanlopen en de opnames voor de serie Wonder Man zouden voorlopig zijn gepauzeerd.

Meer vertraging
Nu wordt duidelijk dat ook Thunderbolts met onder meer Florence Pugh, Sebastian Stan en David Harbour voorlopig 'on hold' staat. Ook de serie Daredevil: Born Again zal waarschijnlijk snel gaan stoppen.


Dan zijn er nog de film Captain America: New World Order en de serie Agatha: Coven of Chaos. De opnames voor deze Marvel-titels zouden er al bijna opzetten. Deze titels lijken vooralsnog veilig.

Echt veilig
Op dit moment kunnen we met zekerheid zeggen dat The Marvels tijdig in de bioscopen verschijnt. Dat is in november. Ook de series Loki, Echo en Iron Heart zijn al opgenomen.


De grote vraag is ook wat de impact is op geplande films als Fantastic Four, Avengers: The Kang Dynasty en Avengers: Secret Wars.

NieuwsFilm

meest populair