Laatste kans voor deze topfilms op Netflix deze maand

Laatste kans voor deze topfilms op Netflix deze maand

Het juiste moment om ze (nog eens) te bekijken

Elke maand verschijnen er weer nieuwe films op Netflix. Helaas heeft de streamingdienst ook een handje van het verwijderen van verschillende items, om weer plaats te maken voor de nieuwe. Filmtotaal selecteert 3 films die je nog snel kan kijken voordat ze binnenkort verdwijnen.

Netflix lijkt eind deze maand een grote schoonmaak te gaan houden, het goede nieuws is wel dat er vanaf juni ook weer veel nieuwe films en series bijkomen. Bekijk onderstaande 3 films snel voordat ze op 31 mei verdwijnen van het populaire streamingplatflorm.

Pulp Fiction (1994)
Bekijk de afbeeldingRegie: Quentin Tarantino | Cast: John Travolta, Samuel L. Jackson, Tim Roth, Amanda Plummer
Deze iconische film van topregisseur Quentin Tarantino is onmisbaar in het hedendaagse filmlandschap en wist de afgelopen 30 jaar een ware cult-status te verkrijgen. Met een bizarre verhaallijn en een uitmuntende cast is deze film het kijken waard.



Shutter Island (2010)
Bekijk de afbeeldingRegie: Martin Scorsese | Cast: Leonardo DiCaprio, Mark Ruffalo, Ben Kingsley, Max von Sydow | Onze recensie
Martin Scorsese in de regiestoel? Check. Leonardo DiCaprio in de hoofdrol? Dubbel check. Deze nagelbijtende film over een onderzoek van twee politieagenten naar een moordenaar, op een eiland waar zich een psychiatrische instelling vestigt, houdt je op het puntje van je stoel.



Warrior (2011)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gavin O'Connor | Cast: Joel Edgerton, Tom Hardy, Nick Nolte, Jennifer Morrison | Onze recensie
Deze film over twee broers die recht tegenover elkaar komen te staan in de MMA-ring is naast een goede vechtfilm, ook een emotioneel en meeslepend familiedrama. De acteerprestaties en het ijzersterke script zijn de drijfveren van deze prent.



NieuwsFilm

meest populair