Margot Robbie maakt fans met "obsessie voor voeten" helemaal gek met 'Barbie'

En de opwinding eromheen vindt zij prima


De nieuwe trailer van Barbie maakt fans van Margot Robbie helemaal gek. Sommigen zijn namelijk geobsedeerd door haar voeten - en de actrice geeft hen precies wat zij willen.

In de voorstukjes van haar nieuwste film komen haar voeten namelijk regelmatig ter sprake. En degenen met een - al dan niet seksuele - obsessie voor die lichaamsdelen worden er helemaal gelukkig van.

Opwinding is prima
Margot toonde haar lieflijke onderdanen overigens al eerder in The Wolf of Wallstreet en Once Upon a Time in Hollywood. De opwinding eromheen vindt zij prima. Zij maakte die fetish voor haar voeten zelfs erger door in een interview bij Jimmy Kimmel meer te vertellen over haar voeten.

Zo zei zij: "Ik ben erg handig met mijn voeten. Ik zou zonder probleem een slot kunnen openen of iemands haar kunnen vlechten."

Voorliefde voor voeten
Online zeggen mensen, alleen al vanwege hun voorliefde voor voeten, zo snel mogelijk een ticket te willen hebben voor die film. Meer staat hier in het artikel van Lad Bible.

En het zijn niet alleen fans, ook collega's als Chrissy Teigen zijn nieuwsgierig naar meer, zoals zij hieronder op Twitter schrijft.NieuwsFilm

meest populair