Filmtips: 3 dikke aanraders om vanavond op SkyShowtime te kijken

Filmtips: 3 dikke aanraders om vanavond op SkyShowtime te kijken

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

SkyShowtime is een van de jongste streamingdiensten in Nederland. FilmTotaal heeft het aanbod van deze dienst vandaag eens doorgenomen en drie goede films voor je uitgezocht.

Brokeback Mountain (2005)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ang Lee | Cast: Heath Ledger, Jake Gyllenhaal, Michelle Williams, e.a. | Kijk direct
De cowboys Ennis en Jack waken voor hun werk over honderden schapen op een schitterende bergweide. Al snel ontstaat er iets moois tussen de twee. Maar dan is hun seizoenscontract afgelopen en scheiden hun wegen. Ze worden vader, krijgen kinderen en proberen een gewoon bestaan op te bouwen. Jaren later ontmoeten de mannen elkaar weer; een ontmoeting die hun leven aan het wankelen brengt.



Oblivion (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joseph Kosinski | Cast: Tom Cruise, Morgan Freeman, Andrea Riseborough, e.a. | Kijk direct
2077. Jaren na een allesvernietigende nucleaire oorlog, werkt Jack Harper voor een organisatie die de laatste delfstoffen op de aarde bij elkaar tracht te schrapen. Zijn leven verandert compleet wanneer hij een beschadigd ruimteschip ontdekt met daarin de vrouw die hij herkent uit zijn dromen. Dit leidt tot een reeks gebeurtenissen die vragen oproept over zijn bestaan, waarbij het lot van de mensheid in zijn handen komt te liggen.



Get Out (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jordan Peele | Cast: Daniel Kaluuya, Allison Williams, Catherine Keener, e.a. | Kijk direct
Chris, een zwarte fotograaf, reist met zijn witte vriendin Rose af naar het afgelegen landgoed van haar familie om kennis te maken met haar ouders Missy en Dean. Hij is hier behoorlijk gespannen voor en al snel na aankomst blijken zijn zenuwen terecht, want het bezoek begint steeds vreemdere vormen aan te nemen. Uiteindelijk leert hij de ware reden van de uitnodiging.



NieuwsFilm

meest populair