Paris Hilton laat je naar adem happen als je deze Insta-foto's hebt gezien

Paris Hilton laat je naar adem happen als je deze Insta-foto's hebt gezien

De blondine blijft haar volgers verrassen met 'sliving' foto's.

Jarenlang was Paris Hilton de bekendste celeb uit de States. Tegenwoordig is dat duidelijk anders en is ze voorbijgestreefd door namen als Kim Kardashian en Kylie Jenner. Toch blijft Paris een echte diva.

De in New York City in 1981 geboren Paris is ook bekend als acteur. Al weer geruime tijd geleden zagen we haar in titels als House of Wax en The Hottie and the Nottie, maar ook tegenwoordig duikt ze nog op in bepaalde producties.

2022 en verder
Afgelopen jaar was ze nog kort te zien in de film 18 & Over met onder meer Ashley Benson en ook in 2023 of daarna zal ze rollen hebben in films. Op de IMDb zien we nu twee films in de planning staan.

Recent heeft ze haar aandeel voor de actiekomedie The Trainer met ook Bella Thorne, Stephen Dorff en Lenny Kravitz opgenomen. Daarna zal ze te zien zijn in de actiefilm China Game met ook Zuyang Sun en Sammo Kam-Bo Hung.

Glitter
Zoals wel vaker zien we Paris nu vol glitters op een reeks foto's op Instagram. Ze heeft een wel erg opvallend badpakje aan, met een bijpassende zwarte zonnebril.


Zien hoe de 41 jarige Paris Hilton er uit ziet? Check de foto's op haar Instagram-pagina.

Bij bovenstaande foto's schrijft Paris de teasende tekst: "I have a secret to tell you that'll leave you starstruck... who wants to hear it? ⭐️🤩💖"

Bekijk de afbeeldingTatjana Simic: de Nederlandse Paris?
Tatjana Simic ligt er lekker bij in het zwembad op Instagram-foto

Bekijk de afbeeldingEen eerdere foto van Paris
Paris Hilton in geheel doorschijnende bodysuit op Insta-foto


NieuwsFilm

meest populair