3 keigave actiefilms om vanavond te kijken

3 keigave actiefilms om vanavond te kijken

Leuke films voor vanavond.

Op de verschillende streaming- en vod-diensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie actiefilms voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

The Batman (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Matt Reeves | Cast: Robert Pattinson, Zoë Kravitz, Paul Dano, e.a. | Te zien op: HBO Max
Miljardairszoon Bruce Wayne begon twee jaar geleden met zijn activiteiten als burgerwacht, waarmee hij Gotham City vanuit de schaduw hoopt te beschermen tegen criminelen. Hij doet onderzoek naar een web van corruptie en jaagt intussen op The Riddler, een seriemoordenaar die het voorzien heeft op de politieke elite van de stad. Hierbij is Batman genoodzaakt nieuwe bondgenootschappen te sluiten.



Operation Fortune: Ruse de Guerre (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Guy Ritchie | Cast: Jason Statham, Aubrey Plaza, Josh Hartnett, e.a. | Te zien op: Prime Video
De internationale inlichtingendienst Five Eyes rekruteert MI6-agent Orson Fortune om de verkoop van een nieuwe, dodelijke wapentechnologie die de wereldorde dreigt te verstoren, te voorkomen. Samen met CIA-agent Sarah Fidel en Hollywoodster Danny Francesco, zal Fortune moeten infiltreren in het netwerk van de steenrijke wapenhandelaar Greg Simmonds en een ramp te zien voorkomen.



The Old Guard (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gina Prince-Bythewood | Cast: Charlize Theron, Chiwetel Ejiofor, Marwan Kenzari, e.a. | Te zien op: Netflix
Andy geeft leiding aan een team onsterfelijke huurlingen. Net nadat de groep een nieuwe onsterfelijke hebben ontdekt, dreigt hun geheim bekend te worden. Ze moeten vechten voor hun voortbestaan. Een farmaceutisch bedrijf wil de strijders hebben om een levensverlengend medicijn te ontwikkelen.



NieuwsFilm

meest populair