Toe aan een spannende vakantie? Deze zomer kan je kamperen naast het 'The Conjuring'-horrorhuis

Maak kennis met GHamping

Het huis waar de 'The Conjuring'-reeks op gebaseerd is vanaf deze zomer niet alleen meer te bezoeken Burrillville, Rhode Island, maar je kan er ook kamperen.

De huidige eigenaren hebben op het terrein van het huis acht campings gebouwd, waar paranormale onderzoekers of fans van de film kunnen overnachten, mits ze een oog dicht doen natuurlijk.

Paranormale activiteit ervaren
The Conjuring van Warner Bros. is gebaseerd op de dossiers van Ed en Lorraine Warren over de ervaringen van de Perron Familie, die toentertijd in het huis woonden en hier paranormale activiteit ervaarden.

Op de website van het huis vertellen de huidige eigenaren dat je vanaf juni tot oktober op het terrein kan 'GHampen', een combinatie van de woorden 'ghost' (geest) en 'camping' (kamperen), vanaf 300 dollar per nacht.

De ene is nog enger dan de andere
"Bezoekers moeten hun eigen uitrusting meenemen om te onderzoeken wat er in de duisternis te wachten staat, want deze excursie zal zeker je vermogen testen om het paranormale te ervaren," vertelt de website van het huis.

En het paranormale ervaren is bijna een garantie als je de social media kanalen van het huis in de gaten houdt. De ene ervaring lijkt nog enger dan de andere.



De acht campings zijn ingedeeld op basis van hoe eng de locatie is waar de tent is neergezet.

Zo heb je het buitenaardse portaal, waar buitenaardse bezoeken plaatsvinden, een Oude Avion Trailer waarbij je geestkinderen hoort spelen, een huisdierenbegraafplaats, vijf begraafplaatsen met schaduwfiguren en ten slotte de locatie met de hoogste schrikfactor: De overkant van de brug.

Een bezoek aan de geesten die in het beruchte huis verblijven.
De huidige eigenaren vertellen: "Om je bezoek nog onvergetelijker te maken, raden we je aan om je GHamping-ervaring te combineren met een spookachtige en historische rondleiding door het bekende huis."

"Onder leiding van onze ervaren en deskundige gidsen wordt je rondgeleid je door het beruchte huis en leer je over de geschiedenis en de geesten die hier verblijven."



Durf jij na het zien van deze fragmenten nog een vakantie te boeken naar Burrillville?

NieuwsFilm

meest populair