3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

HBO Max is een van de jongste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform is volop leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

The Matrix Resurrections (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lana Wachowski | Cast: Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Jessica Henwick, e.a. | Kijk direct
Neo zit weer gevangen in de wereld van de Matrix, maar is zich hiervan niet bewust. Hij neemt de blauwe pil in en gaat naar een therapeut. Hierin komt verandering wanneer een man Neo's leven binnenstapt om hem duidelijk te maken dat zijn realiteit nep is. Zijn leven blijkt niet meer dan een droombeeld.



Inception (2010)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher Nolan | Cast: Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt, Ellen Page, e.a. | Kijk direct
Meesterdief Dom Cobb heeft een apparaat waarmee hij andermans dromen binnen kan stappen. Hij wordt daarom veel gevraagd als bedrijfsspion. Cobb kan droom en werkelijkheid echter steeds moeilijker onderscheiden. Zijn laatste klus, in opdracht van een Japanse zakentycoon, is direct een van de moeilijkste ooit: hij moet niet een idee stelen van een concurrent, maar een idee in zien te planten.



No Sudden Move (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Soderbergh | Cast: Don Cheadle, Benicio Del Toro, David Harbour, e.a. | Kijk direct
Detroit, 1954. Oud-crimineel Curt Goynes wordt samen met de gangsters Ronald en Charley ingehuurd voor een op het oog eenvoudige klus waarmee ze snel een hoop kunnen verdienen. Ze hebben de opdracht gekregen om een document te stelen, maar hun plan gaat al snel vreselijk mis. De criminelen vermoeden verraden te zijn door hun opdrachtgevers en besluiten achter hen aan te gaan.



NieuwsFilm

meest populair