'Wonder Woman' of niet: Gal Gadot lijdt aan "impostor syndrome"

Ze twijfelt steeds aan zichzelf


Gal Gadot lijkt benijdenswaardig en succesvol met films als Fast X, Wonder Woman en Red Notice. Toch barst de onweerstaanbare ster van de onzekerheden.

De 38-jarige actrice vindt dat zij niet goed genoeg is voor Hollywood. Zij zegt in een interview met L'Officiel Magazine: "Ik heb het gevoel dat ik aan het impostor syndrome lijd, omdat ik het idee heb dat ik geluk heb gehad. Omdat ik doen kan wat ik echt leuk vind."

Naar bedriegerssyndroom
Ze legt uit dat dit nare bedriegerssyndroom haar nerveus maakt en zegt: "Ik hoop altijd dat mensen leuk vinden wat ik doe. Ik weet nooit zeker dat mensen mijn films zullen waarderen."

Tot zij een vakidioot en expert trof. Ze vertelt: "Ik vroeg aan Francis Coppola hoe het is om een nationale schat te zijn. Toen vertelde hij me dat hij altijd twijfelt. En bang is dat mensen zijn werk afwijzen. Hij volgt zijn hart en blijft bescheiden."

Verhelderend gesprek
Het gesprek werkte verhelderend. Ze besluit met: "Ik zit daar dus met een legendarisch iemand. En hij vertelt mij dat hij onzeker is. En toen bedacht ik me dat ik dat ook mag zijn. Altijd."

Gal Gadot produceert haar nieuwe film Heart of Stone zelf. Meer staat hier in het artikel van Daily Mail. Op Instagram plaatste zij onderstaand bericht naar aanleiding van het interview.NieuwsFilm

meest populair