Machine Gun Kelly woest op Megan Fox: "Waarom vingers in zijn mond"

Echt in een tel compleet maniakaal.


Tyson Ritter had een nare ervaring met de verloofde van Megan Fox. Het incident vond plaats op de filmset van Johnny & Clyde toen Tyson een suggestie voor een scène opperde. De partner van Megan, zanger Machine Gun Kelly, ging volledig boos uit zijn dak.

De 39-jarige muzikant/acteur vertelde laatst in een interview met Ted Stryker dat hij voorstelde zijn vingers in de mond van Megan Fox te stoppen als zij dood was. Dit voorstel kwam naar aanleiding van wat Megan al eerder wilde doen.

Vingers in mond
Tyson vertelde: "Je plaagt mij al de hele film door dat je jouw vingers in mijn mond wil stoppen. Dus als jij dood bent, doe ik dat bij jou, zodat mijn personage zijn wraak kan krijgen."

Deze pitch maakte echter dat Machine Gun Kelly in een tel woest werd. Hij was waarschijnlijk stikjaloers, omdat hun relatie al rommelde. Tyson zei: "Hij was aangeslagen dat ik dat voorstelde. Het volgende moment is hij net een maniak. En dat terwijl zij er bij stond."

Prima boze bui
Voor Tyson pakte die boze bui goed uit, want het zorgde voor inspiratie voor zijn nieuwe rol in de film Prisoner's Daughter. Daarin speelt hij de ex van Kate Beckinsale die in een tel volledig verandert van niets naar een klootzak.

Meer staat hier bij Daily Mail. Een stukje van het interview staat hieronder in een filmpje.

.

NieuwsFilm

meest populair