3 toppers van films om nu op Disney+ te kijken

3 toppers van films om nu op Disney+ te kijken

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Disney+ bevat niet alleen alle films uit het Huis van de Muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

Prey (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Daniel Trachtenberg | Cast: Amber Midthunder, Dakota Beavers, Dane DiLiegro, e.a. | Kijk direct
Naru, een jonge vrouw, wil zich tegenover haar Comanche-stam en familie bewijzen dat ze net zo geschikt is als krijgers als haar broer en diens vrienden. Wanneer er een mysterieuze en buitenaardse jager opduikt, grijpt ze die kans aan om zichzelf te bewijzen. Ze komt in actie en moet alles uit de kast halen om deze met moderne wapens uitgeruste dreiging te verslaan.



Avatar (2009)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Cameron | Cast: Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, e.a. | Kijk direct
Marinier Jake Sully heeft een dwarslaesie en zit daardoor in een rolstoel. Maar dan krijgt hij een aanbod: een missie om de verre maan Pandora te veroveren. Daarvoor wordt zijn brein gekoppeld als het kunstmatig gecreëerde lichaam van een Na'vi, de blauwe, inheemse bevolking van de planeet. Sully raakt echter steeds meer betrokken bij de planeet en haar bevolking. En dan wordt hij ook nog eens verliefd.



Birdman (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alejandro González Iñárritu | Cast: Michael Keaton, Edward Norton, Emma Stone, e.a. | Kijk direct
De gevallen Hollywoodster Riggan Thomson - ooit wereldberoemd als de gevleugelde superheld Birdman - hoopt met een nieuw theaterproject op Broadway een ultieme comeback te maken en zijn leven weer op te pakken. De vergeten acteur kwijnt echter steeds verder weg in zijn depressie en persoonlijke problemen. En tot overmaat van ramp wordt hij ook nog eens achternagezeten door zijn vroegere alter-ego.



NieuwsFilm

meest populair