Dochter Bruce Willis vertelt over impact van zijn dementie: "Begin van de rouw"

Het is een moeilijke periode


Tallulah Willis, de jongste dochter van Bruce Willis, pende een schrijnende brief voor Vogue. Het gaat over de impact van de ziekte van haar vader. De ster uit The Sixth Sense lijdt aan dementie.

De 29-jarige schrijft onder meer: "Ik weet dat dit het begin van de rouw is en dat het moeilijker zal worden. Ik wissel in tegenwoordige tijd en in verleden tijd als ik praat over hem. Ik hoop. En ik kan niet loslaten."

Heftige gevolgen
Tallulah schrijft: "Ik heb veel van zijn karakter in mij. En ik weet zeker dat wij goede vrienden zouden zijn als er meer tijd zou zijn. Voor nu ben ik blij dat hij mij herkent als hij me ziet. En ik probeer zoveel mogelijk alle momenten met hem vast te leggen."

Tallulah vertelt ook dat haar vaders ziekte heftige gevolgen voor haar eigen gezondheid heeft. Lange tijd wist zij niet dat haar vader begon te dementeren. Zij dacht dat hij leed aan gehoorverlies. In de loop der jaren werd verteld dat hij afasie had en werd dat bijgesteld naar dementie.

Zelf ziek
Ook dacht zij dat hij minder geïnteresseerd was in haar, omdat hij hertrouwde en kinderen kreeg bij zijn nieuwe vrouw. Daar Tallulah dacht dat zij voor haar beroemde moeder, Demi Moore, ook niet goed genoeg was, ontwikkelde zij de ziekte anorexia.

Meer staat hier in het artikel van Daily Mail. Tallulah zette onderstaand Instagram-bericht online.NieuwsFilm

meest populair