Ezra Miller zal de Flash spelen in 'The Flash 2': "Er is geen betere"

Ezra Miller zal de Flash spelen in 'The Flash 2': "Er is geen betere"

Regisseur Andy Muschietti blijft enthousiast over de acteur.

Volgens Andy Muschietti is het ondenkbaar om een vervolgfilm op The Flash te maken, mocht deze ervan komen, zonder hoofdrolspeler Ezra Miller. Dat zegt de It-maker in de podcast The Discourse.

Binnenkort racet The Flash de bioscoopzalen binnen. In die superheldenprent van DC probeert Barry Allen (Miller) de moord op zijn moeder te voorkomen door terug in de tijd te reizen.

Zomerhit
De verwachtingen voor The Flash zijn hooggespannen. Warner Bros. hoopt een heuse zomerhit in handen te hebben en besteedt duidelijk enorm veel geld aan het promoten van de film.

Toch zien we het gezicht van Miller nauwelijks terug in die campagne. Dat komt omdat de acteur het afgelopen jaar meermaals in aanraking is gekomen met de politie.

Vervolgfilm
Dat betekent niet dat Miller niet wordt uitgenodigd voor een eventuele vervolgfilm. Regisseur Muschietti hoopt deze, ondanks de reboot van het DC-universum, te kunnen maken mét Miller.

"Als er een vervolgfilm zou komen, dan keert Ezra absoluut terug. Er is simpelweg niemand beter die deze rol kan spelen", reageert hij wanneer hem gevraagd wordt naar Miller.



"Er zijn natuurlijk andere versies van het personage, en die zijn leuk, maar Ezra is gewoon een meester wanneer het aankomt op het vertolken van deze variant".

NieuwsFilm

meest populair