Elliot Page over alle drastische veranderingen: "Ik weet dat ik bevoorrecht ben"

"Het betekent daarom juist veel voor mij als ik jonge mensen tegenkom die zichzelf zijn"


Elliot Page heeft zijn memoires uitgebracht, getiteld Pageboy. De acteur uit films als Juno, X-men en de Netflix-serie The Umbrella Academy is misschien wel de beroemdste transgender. Zijn naam ging van Ellen naar Elliot.

Elliot Page vertelt aan People: "Ik weet dat ik bevoorrecht ben en dat niet iedereen zich mag en kan uiten. Het betekent daarom juist veel voor mij als ik jonge mensen tegenkom die zichzelf zijn. Ik weet dat ik dat amper gered heb."

Lekker ontspannen
Hij vertelt hoe hij zich voelt nu iedereen weet wat hij een transman is: "Ik voelde mij nooit lekker in mijn vel. Tegenwoordig wel en ik ben ontspannen. Ik had niet gedacht dat ik dit gevoel ooit zou ervaren."

Hij zegt over zijn drastische veranderingen: "Als ik mezelf terug zie op foto's ben ik blij verrast. Ik weet dat ik er tegenwoordig anders uit zie voor anderen. Maar ik zie nu iemand die ik wilde zien, maar niet dacht dat ik hem ooit zou zien."

Op de cover
Meer staat hier in het artikel van People. Elliot Page plaatste onderstaand bericht naar aanleiding van het interview op zijn Instagram.NieuwsFilm

meest populair