Nieuwe Batman-film 'The Brave and the Bold' heeft naar verluidt al een belangrijke stap gezet

DC lijkt een grote regisseur te hebben gestrikt voor de Batman-reboot.


Er gaan al weken geruchten over een zekere regisseur die zou zijn ingehuurd voor (wederom een) Batman-reboot The Brave and the Bold, maar die geluiden worden alleen maar sterker.

Het zou namelijk zo zijn dat Andy Muschietti, die we kennen van de IT-films, maar ook van het volgende week te verschijnen The Flash, zou zijn gestrikt voor de regie van The Brave and the Bold.

Uitstekende keuze
One Take News weet vandaag te melden dat meerdere bronnen nu gemeld zouden hebben dat dit ook daadwerkelijk het geval is.

James Gunn, die nu aan het hoofd staat van DC, heeft eerder al laten weten dat hij The Flash een van de beste superheldenfilms ooit vindt en dolgraag met Muschietti wil laten deelnamen aan zijn nieuwe DC-plan.

Het moest zo zijn
Alle tekenen lijken er dus op te wijzen dat dit daadwerkelijk gaat gebeuren. Het enige dat nog ontbreekt is een officieel bericht vanuit Warner Bros. en DC.

Muschietti zou in The Flash met name Michael Keaton fantastisch neerzetten in zijn comeback als Batman. Dat maakt hem een perfecte kandidaat om de nieuwe film over de Dark Knight en zijn zoon Damian Wayne, alias Robin, te maken.

Elseworlds
Natuurlijk is dit niet de enige Batman-film waar aan wordt gewerkt. Zo krijgen we ook nog steeds The Batman II van Matt Reeves.Als Muschietti daadwerkelijk tekent voor The Brave and the Bold, dan is hij de derde regisseur die tekent voor het nieuwe DC-universum.

Plan krijgt vorm
Eerder vernamen we al dat Gunn zelf Superman: Legacy voor zijn rekening zal nemen en dat James Mangold een Swamp-Thing film zal maken.


The Flash draait vanaf 15 juni a.s. in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair