Michael Keaton heeft beste tijd ooit met vervolg 'Beetlejuice': "Alles is exact hetzelfde"

Dingen verzinnen, dingen laten gebeuren en improviseren


Op het moment wordt hard gewerkt aan een vervolg op Beetlejuice. Michael Keaton is in dit verhaal ook weer te zien als de gelijknamige geest.

De 71-jarige ster vertelt blij aan Empire: "Als werk is Beetlejuice het leukste dat er is. Het is geweldig! En we doen alles exact hetzelfde als bij de eerste film."

Precies hetzelfde
Michael Keaton vertelt waarom: "Tim Burton en ik hebben het er al jaren over dat wij een vervolg willen maken. En we hebben altijd gezegd dat het allerbelangrijkste is, dat alles precies hetzelfde is als toen."

Hij geniet van het proces en zegt: "Dingen verzinnen, dingen laten gebeuren en improviseren. Mensen die spulletjes met hun handen maken. Het is in tijden dat ik zo'n plezier heb gehad bij het maken van een film."

Oude bekenden
Ook Winona Ryder en Catherine o'Hara doen weer mee. Jenna Ortega en Monica Bellucci zijn nieuw in het verhaal, net als Willem Dafoe en Justin Theroux. De film wordt geproduceerd door Brad Pitt en zal in 2024 te zien zijn.

Meer staat hier in het artikel van Daily Mail. De ster prijst op zijn Instagram ook een andere film aan. Dat Instagram-bericht staat hieronder.NieuwsFilm

meest populair