Echtscheiding Arnold Schwarzenegger door affaire en verwekken kind: "Ze was gebroken"

"En ik zal daar de rest van mijn leven mee moeten leven"


Arnold Schwarzenegger blijft vertellen over zijn leven. Zijn documentaire, genaamd Arnold, is eerdaags te zien op Netflix. En hij is dapper genoeg om ook zijn nare aspecten te belichten.

Zo verknalde de 75-jarige ster zijn huwelijk door een buitenechtelijk kind te verwekken bij ... zijn reeds getrouwde huishoudster. En Maria Shriver, de vrouw van Arnold, was zwanger van zijn vierde kind.

Een film waardig
De situatie uit 1997 is al een film waardig, dus vertelt Arnold in de documentaire dat Maria en hij in 2011 bij een relatietherapeut zaten en de therapeut zei: "Vandaag wil Maria iets concreets weten. Ze wil weten of jij de vader bent van Joseph."

Arnold vertelt: "Ik dacht dat mijn hart stil stond. En toen vertelde ik de waarheid: Ja, Maria. Joseph is mijn zoon. Zij was zichtbaar gebroken daardoor. En ik zal daar de rest van mijn leven mee moeten leven."

Geen idee van
Arnold vertelt dat zij in het begin niet wisten dat het zijn kind was. Tot zijn buitenechtelijk kind op hetzelfde landgoed opgroeide en steeds meer op Arnold ging lijken. Arnold regelde een pensioen en een ander huis voor zijn huishoudster.

Maria Shriver diende kort na de therapiesessie de echtscheiding in. Meer staat hier in het artikel van Daily Mail. Arnold promoot ook zijn nieuwe Netflix-serie FUBAR, zoals te zien is op zijn Instagram hieronder.NieuwsFilm

meest populair