Tara Reid: "Ik ben een 'stoute meid' en dat is behoorlijk oneerlijk"

"Wat als je geen kinderen kunt krijgen of als je niet wilt trouwen?"


Tara Reid, de nu 47-jarige ster uit American Pie, vertelt in een recent interview met Mr. Warburton Magazine dat zij waarschijnlijk haar carrière beschadigd heeft door niet te trouwen en geen kinderen te krijgen.

Het is een moeilijke bekentenis, als zij zegt: "Ik ben niet getrouwd. Ik heb geen kinderen. In Hollywood word je dan veroordeeld. Mensen denken dat je een feestbeest bent, net als je 40 jaar terug was."

Sociale druk
De 'bad girl' zegt: "Maar als je een kind hebt en getrouwd bent, vinden mensen je erg volwassen. Maar wat als je geen kinderen kunt krijgen of als je niet wilt trouwen?"

Tara legt de sociale druk en tweestrijd van Hollywood bloot als zij zegt: "Ik vind kinderen krijgen en trouwen vallen onder privacy. Als dat bij iemand alsnog gebeurt, dan is dat zo."

Oneerlijke maatschappij
Zij besluit met: "Maar het erin wrijven kan echt niet. Op die manier oordelen kan niet meer. Ik vind dat erg oneerlijk in de maatschappij."

Meer staat hier in het artikel van Lad Bible. Naar aanleiding van het interview plaatste Tara onderstaand bericht op haar Instagram.NieuwsFilm

meest populair