3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney+ staan

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Disney+ bevat niet alleen alle films uit het Huis van de Muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

X-Men: Days of Future Past (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bryan Singer | Cast: Hugh Jackman, Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, e.a. | Kijk direct
In een alternatieve toekomst vermoorden Magneto's volgelingen een belangrijke senator. Daardoor wordt de jacht op mutanten geopend met Sentinels, robots die alles en iedereen in hun weg vernietigen. De X-Men bedenken het plan om Wolverine terug in de tijd te sturen om de allesvernietigende oorlog te stoppen voordat deze kan beginnen. Daarvoor moeten de X-Men uit het verleden en de toekomst samenwerken.



Murder on the Orient Express (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kenneth Branagh | Cast: Kenneth Branagh, Daisy Ridley, Johnny Depp, e.a. | Kijk direct
Aan boord van de Orient Express, een zeer luxueuze trein, bevinden zich dertien passagiers. Wanneer een van hen wordt vermoord, slaat de paniek toe. Gelukkig is ook niemand minder dan Hercule Poirot aan boord. Deze briljante, besnorde detective offert zijn vakantie op om de zaak te onderzoeken. Al snel heeft hij door dat dit moordmysterie meer valstrikken kent dan gedacht.



Bad Times at the El Royale (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Drew Goddard | Cast: Chris Hemsworth, Dakota Johnson, Jeff Bridges, e.a. | Kijk direct
Zeven vreemden met ieder een duister geheim ontmoeten elkaar in een afgelegen, louche hotel, dat precies van Californië en Nevada ligt en een sinister verleden heeft. Tijdens een laatste, mogelijk fatale nacht krijgt iedereen de kans om iets goed te maken - voordat alles naar de verdoemenis gaat.



NieuwsFilm

meest populair