Chris Hemsworth verknalt praatje met Arnold Schwarzenegger: "Get to the choppah"

Toevallig kwamen beide heren elkaar tegen bij Netflix


Bij Netflix is Chris Hemsworth in de film Extractor 2 te zien en Arnold Schwarzenegger in de serie FUBAR. 'Toevallig' kwamen beide heren elkaar tegen in het Netflix-pand.

Chris plaatste een filmpje van hun ontmoeting op zijn Instagram. Die video is hieronder te zien. Hij schrijft erbij: "Gewoon twee grote acteurs met flinke accenten en flinke spieren die over dikke actie praten."

Tijd is om
Na een wederzijds complimentje over hun werk, geeft Arnold meteen wat ideeën voor woordgrapjes in een vervolg. Zo zou Chris iemand kunnen slaan met een klok, terwijl hij zegt dat zijn tijd om is. Chris antwoordt met teksten van Arnold, die Arnold niet grappig vindt.

De volgers gaan stuk op de humor, terwijl Arnold schrijft dat hij het grapje met de klok wel ziet zitten in een vervolg op zijn serie. Mensen vragen om een film met hen beiden samen.

Dat is groots
Joseph Baena, de jongste zoon van Arnold, heeft niet alleen zijn looks maar ook zijn humor geërfd. Hij reageert gevat met 'That's big time' (Dat is groots).

Een volger schrijft 'Thorminator', slim verwijzend naar hun personages uit Thor: Love and Thunder en The Terminator.NieuwsFilm

meest populair