Jennifer Lawrence op een gênante eerste date in 'No Hard Feelings'

Jennifer Lawrence op een gênante eerste date in 'No Hard Feelings'

Haar poging is niet geslaagd.

Sony Pictures heeft de eerste clip van No Hard Feelings gedeeld, die een pijnlijk herkenbaar beeld van daten schetst.

"Maddie (Lawrence) staat op het punt haar ouderlijk huis te verliezen en ontdekt een intrigerende vacature: rijke helikopterouders die op zoek zijn naar iemand om hun introverte 19-jarige zoon, Percy (Feldman), te daten voordat hij naar de universiteit vertrekt," luidt de synopsis.

Het ijs is niet gebroken
In de trailer zien we dus één van Maddie's pogingen om Percy uit zijn schulp te laten kruipen in de vorm van een date. Percy lijkt echter meer geïnteresseerd in frisdrank en de regels rondom alcohol, dan in de mooie vrouw die voor hem zit.

Maddie besluit om voor beiden een Long Island ijsthee te bestellen, maar dit valt niet goed in de maag bij 'de jongen'. "Dit is de slechtste ijsthee die ik ooit gehad heb," aldus Percy na het uitspugen van het drankje. Maddie's zucht zegt genoeg: haar poging is niet geslaagd.



Een rol in de komedie
No Hard Feelings is geregisseerd door Gene Stupnitsky op basis van een scenario dat hij schreef samen met John Phillips, die ook een uitvoerend producent is. Naast Lawrence en Feldman spelen Matthew Broderick, Natalie Morales, Laura Benanti, Kyle Mooney, Hasan Minhaj, Ebon Moss-Bachrach, Scott MacArthur en meer een rol in de komedie.

No Hard Feelings is vanaf 22 juni te zien in de bioscoop

NieuwsFilm

meest populair