3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.


HBO Max is een van de jongste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform is volop leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

The Accountant (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gavin O'Connor | Cast: Ben Affleck, Anna Kendrick, J.K. Simmons, e.a. | Kijk direct
Christian Wolff is een wiskundig genie en altijd beter geweest met cijfers dan met mensen. Overdag werkt hij als niet opvallende accountant. Achter zijn kalme uiterlijk schuilt echter een duister geheim. In de avonduren werkt hij namelijk voor 's werelds gevaarlijkste criminele organisaties. Ondertussen is de fiscale recherche naar hem op zoek.Cloud Atlas (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lilly Wachowski, Lana Wachowski en Tom Tykwer | Cast: Tom Hanks, Halle Berry, Hugo Weaving, e.a. | Kijk direct
Zes verhalen uit verschillende tijden zijn met elkaar verbonden vanwege de gevolgen van handelingen op elkaars leven in het verleden, heden en toekomst. Het eerste verhaal speelt zich rond 1850 af, het laatste verhaal honderden jaren in de toekomst.Casablanca (1942)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Curtiz | Cast: Humphrey Bogart, Ingrid Bergman, Paul Henreid, e.a. | Kijk dirct
Rick Blaine, een verbannen Amerikaan, runt een bar in het door de nazi's bezette Casablanca. Zijn loyaliteit wordt op de proef gesteld wanneer zijn oude vlam Lisa weer opduikt en hem om hulp vraagt om te kunnen ontsnappen aan de nazi's. Het probleem is alleen dat Lisa nu samen is met een verzetsstrijder die niet mag ontsnappen.NieuwsFilm

meest populair