Monica Barbaro over verschil Arnold Schwarzenegger en Tom Cruise : "Diva energy"

Monica Barbaro over verschil Arnold Schwarzenegger en Tom Cruise : "Diva energy"

Zo ... dat zijn verschillen!

Monica Barbaro kan als actrice zeggen dat zij met twee legendarische sterren heeft gewerkt. Zo was zij te zien als collega van Tom Cruise in Top Gun Maverick en speelde zij de dochter en collega van Arnold Schwarzenegger in de Netflix-serie FUBAR.

Variety vroeg aan Monica Barbaro of de twee sterren op elkaar lijken. Zij zegt: "Ze zijn eigenlijk tegengesteld. Tom stelt veel vragen en wil elk stukje informatie hebben. Bij Arnold stelde ik de vragen en zei hij dat ik dat maar beter niet kon weten."

Niet beter
Ze vertelt over de verschillen: "De ene aanpak is niet beter dan de andere. Maar het verschilt als dag en nacht. Arnold rookt sigaren tussen de opnamen door. Tom is tussendoor juist bezig met opvolgende scènes of doet push ups."

De ster zegt ook: "Hun aanpak en hun energie is tegengesteld. Maar beiden kennen hun zinnen bij het filmen, werken hard en laten de crew niet wachten. Beiden zijn erg professioneel en geven om hun werk, waardoor zij anderen niet voor lief nemen."

Diva energy
Monica besluit met: "Ik heb dus het geluk om met hen gewerkt te hebben zonder dat er sprake was van 'diva energy'. We konden samenwerken aan het eindresultaat."

Meer staat hier in het artikel van Variety. Monica plaatste onderstaande fotoserie op haar Instagram.



NieuwsFilm

meest populair