3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

HBO Max is een van de jongste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform is volop leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Hotel Artemis (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Drew Pearce | Cast: Jodie Foster, Sterling K. Brown, Sofia Boutella, e.a. | Kijk direct
Jean 'The Nurse' Thomas is de manager van Hotel Artemis; een geheim en exclusief ziekenhuis voor de gevaarlijkste criminelen ter wereld. Tijdens bloederige rellen in Los Angeles komen de verhoudingen tussen de patiënten op scherp te staan wanneer blijkt dat iemand zich bewust in het hotel heeft laten opnemen om een andere patiënt uit te kunnen schakelen.



A Clockwork Orange (1971)
Bekijk de afbeeldingRegie: Stanley Kubrick | Cast: Malcolm McDowell, Patrick Magee, Michael Bates, e.a. | Kijk direct
Alex is overdag een keurige, zij het luie scholier. 's Avonds trekt hij er echter met zijn vrienden op uit, waarbij ze een spoor van vernieling achterlaten. Uit verveling verkrachten ze hulpeloze slachtoffers en bedreigen iedereen. Als Alex wordt opgepakt, stemt hij toe om een speciale therapie te ondergaan.



Doctor Sleep (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mike Flanagan | Cast: Ewan McGregor, Kyliegh Curran, Rebecca Ferguson, e.a. | Kijk direct
Dan Torrance, inmiddels volwassen, wordt nog altijd achtervolgd door nachtmerries aan zijn jeugd. Om deze te onderdrukken, grijpt hij iets te vaak naar de alcohol. Wanneer Abra, een meisje met dezelfde paranormale krachten als hij, in een noodsituatie belandt, beluit hij in actie te komen. Een bende rondtrekkende stoom-eters blijkt het op haar te hebben gemunt.



NieuwsFilm

meest populair